Det här är Filtero.se

Filtero.se är en del av XENTRA AB (org.nr 559052-8658). Filtero finns till för dig som söker ett enda ställe att kunna hitta alla dina filter på både för hemmet och till arbetet. Vi vet hur tidsödande och frustrerande det kan vara när man söker efter ett specifikt filter, oftast har man bara information kring produkten som filtret skall passa till och inte den specifika informationen om filtret. I vår e.handel kan du enkelt söka fram din produkt och sedan se vilka filter som är kompatibla.

Vi kan filter och du vet till vilken produkt som det skall passa till. Svårare än så ska det inte vara!

Nöjdhet och kvalitet

För oss på Filtero är det viktigt att du som kund får en bra kundupplevelse och rätt produkt inom rätt leveranstid. Vi jobbar ständigt med att säkerställa att vårt kvalitetsarbete efterlevs inom såväl interna som externa rutiner samt utför kundundersökningar för att mäta hur pass väl vi utför vårt arbete.

Vi finns här för dig och vill gärna få höra om hur du upplever Filtero.se!

Vi arbetar för hållbarhet

På Filtero tar vi hållbarhetsfrågor på största allvar inte minst på grund av att det är ett nära besläktat ämne inom vårt produktsortiment men inte minst något som kommer påverka Filtero och dess omgivning på lång sikt.

Läs mer om hur vi arbetar med hållbarhets-, miljö- och etikfrågor inom vår verksamhet.

Vi vill kunna leverera alla filter till dig

Vi vill att att du som kund ska kunna hitta ditt filter hos oss oavsett fabrikat och märke. Detta är något som vi tyvärr inte kommer att kunna uppfylla i alla lägen hur hårt vi en arbetar för det. Men med vårt breda kontaktnät bland leverantörer och tillverkare kan vi oftast få fram just det filter som efterfrågas. Så hör av dig så gör vi vårt yttersta för att även få fram ditt filter!